Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Charlotte Lufthavn

Hvis du besøger Charlotte, North Carolina for første gang; Du kan blive overvældet af omfanget af byen. Men uanset dens størrelse, Charlotte er et fantastisk sted at gå efter en ferie, fordi ikke alene har flere state - of - the - art turistattraktioner; folkene her er dybest set venlige og imødekommende.

At få omkring Charlotte, kan du tage en af deres bus tjenester, deres vogne eller en taxa. Der er også en jernbane service, der kan tage dig hele vejen til Washington, D.C. Men en billig biludlejning er stærkt anbefales til et første besøg her i Charlotte siden du ønsker at være i stand til frit udforske byens gader og hjørner på dine egne betingelser.

Der er en række fremragende bil lejer på Charlotte lufthavn samt dem, som du kan få i byen – om du vil straks få, én fra lufthavnen, eller når du får til hjertet af byen.

Bil lejer her omfatter Automotive huslejer langs Fairview vejene; Avis på East uafhængighed Boulevard; Carolina Rent - a - Car på North Polk Street; Hertz på South Boulevard; og fornuftig Biludlejning langs North Tryon Street.

Ikke at gå glip af i Charlotte er deres state - of - the - art Discover sted hvor du kan se nogen af deres spillefilm i en af deres IMAX teatre; eller udforske naturen i deres art Museum.

Indsamling destination

Kort: