Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Miami South Beach

Toulouse har længe været kendt for sin rige kulturelle steder og populære turistattraktioner. Mange besøgende til denne del af Frankrig vil blive imponeret af de små snoede gader og maleriske røde murstensbygninger. Den mest bekvemme måde at turnere i byen og det omkringliggende landskab er ved hjælp af Biludlejning i Toulouse - syd.

Mens rejser rundt i Toulouse, Sørg for, at besøger du nogle af de fantastiske museer, som er spredt ud rundt omkring i byen. Der er også den paladsagtige rådhus kendt som Capitole de Toulouse, hvor du vil også finde et hotel og teater. Billig biludlejning i Toulouse - South giver dig mulighed at besøge alle byens vartegn, hurtigt og nemt.

Toulouse er kendt for sine lækre retter, og byen er berømt for sine duck restauranter. Besøgende at hovedet til floden Garonne vil finde det 16.århundrede sten bro kaldet Pont - Nuef, som er et glimrende sted at se de lokale flodbåde forbi.

Hvis du kan lide shopping gode tilbud så gå til de brugte loppemarkeder i nærheden af Rue Gambetta. En tur til den lokale søndag formiddag marked er også populære med shoppere og er et glimrende sted at møde lokalbefolkningen. Biludlejning i Toulouse - syd er en fantastisk måde at komme rundt i byen og udforske de nærliggende attraktioner.

Dette regionen er berømt for sin smukke natur og de små landsbyer i Albi er populær med dag - turister, der nyder at købe gaver fra de charmerende butikker med kunsthåndværk der. By Lourdes er også tæt ved og kan nemt nås med bil.

Indsamling destination

Kort: