Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Largo

Byen Funchal er hovedstaden på øen Madeira på Atlanterhavet. Det er en bemærkelsesværdig turistdestination på grund af dens smukke resort områder, storslåede naturlige scenerier og kulturelle attraktioner. Byen fungerer også som en rejse hub for dem der ønsker for at udforske resten af øen under deres ophold.

Byens centrum er lille nok til at give mulighed for gåture, vil mange rejsende gerne arrangere biludlejning i Funchal Largo så de også kan hovedet ud til andre bemærkelsesværdige rejse steder i island senere. I byen, kan de finde et udvalg af interessante attraktioner såsom Santa Clara kloster fra 1400 - tallet, Sao Lourenco Palace og Sé - katedralen.

Også tilgængelige med en billeje i Funchal Largo er rekreative områder for naturelskere og stranden entusiaster. Besøgende kan tage tid til at stoppe på Madeira botaniske haver samt Monte Palace Hotel haver under deres ophold. De kan også finde en række restauranter og spisesteder rundt downtown område, hvor besøgende kan prøve lokale og regionale retter.

Herfra kan en billig biludlejning i Funchal Largo tager turister til stranden EF Porto Santo, nordlige del af øen. Alternative udflugtsmål omfatter naturreservatet Ponta de Sao Laourenco og Cabo Girao, en af de højeste hav klipper i verden.

Indsamling destination

Kort: