Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i St Petersburg Beach Florida

Florida er kendt som solskin stat og har solskin næsten hele året rundt.

Det er en af de mest populære destinationer i verden på grund af dens varme klima, mange attraktioner og for sine smukke hvide sandstrande.

En af Floridas største attraktioner er Walt Disney World, som er et must at se. Du kan også besøge Epcot center, Universal Orlando Resort, Sea World, MGM Studios og downtown Orlando, som har mange steder at spise og shoppe.

Hvis du kan lide shopping du vil finde mange outlet indkøbscentre i hele Florida, men du kan være nødvendigt at tage en ekstra kuffert til at bringe alle varerne hjem med dig!

Både Busch Gardens og Kennedy Space Center er et besøg værd og hvis du er heldig du kan endda få et glimt af rumfærgen aftagning.

Hvis du rejser ned langs østkysten Florida finder du Miami med dets mange restauranter, shopping og Art Deco - områder. Ikke langt fra der er Florida Keys, som omfatter Key Largo og Key West. Fort Lauderdale ligger også tæt på Miami med sine 300 miles af vandløb og marinaer at se samt en fantastisk strand.

Florida er en fantastisk destination for golfferie og med Everglades National Park der kan du se masser af dyreliv.

Hvis du er på udkig efter et sted at slappe af, sol bad og svømmer, hvorfor ikke gå til bo på Gulf Coast og prøve de mange hvide pulveriseret strande, kunne prestige hoteller med gourmet - retter, og du få gift eller re - nye din bryllupsløfter der.

Denne destination er ideel for familieferier, da der er så meget til at underholde dine børn, vil de aldrig være kede.

Florida har et udvalg af lufthavne at flyve som følger; Miami, Fort Lauderdale, Tampa, Orlando, Sanford, Key West og mange andre små også.

Indsamling destination

Kort: