Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Laconia Lufthavn

Byen i Conil de la Frontera, der er kendt for sine seks strande ligger i Spaniens sydlige område langs Atlanterhavskysten. Det er generelt en ferie by med de fleste af sine turister, spansk og tysk. I dag, bliver Conile de la Frontera en af de bedste sommerdestinationer for rejsende over hele verden.

Conil kan synes som en stereotyp andalusiske by på grund af dens smalle brostensbelagte veje, en udendørs marked, fortovet cafeer og tapasbarer. Men dens hovedattraktion er dens seks strande, med de mest populære og længste ene er Playa los omgivet. Arrangere biludlejning i Conil så kan du nemt besøge nogle af byer strandene.

Nogle af strandene forvandles til udendørs diskoteker i løbet af sommeren, mens nogle som El Palmar beach har sin egen andel af vandrehjem og campingpladser samt restauranter, hvor du kan nyde en rolig frokost i. Selv om strandene er byens hovedattraktion, være sikker på at hovedet til den gamle bydel, selv for de andre vigtige steder.

Billig biludlejning i Conil tager dig til den gamle bydel, der er hjemsted for historiske monumenter, som du bør se. Blandt disse er de religiøse sites som Convento de la Victoria, kirken Santa Catalina og Convento de San Francesco de Paula. Også er et besøg værd tårnet Guzman el Bueno.

Flytrafikken er en af de hurtigste måder, at du kan komme til byen. Med fly, kan du lander i Malaga eller Jerez Lufthavn, med sidstnævnte er det nærmeste, man på 73.7 kilometer. Biludlejning i Conil kan bestilles i lufthavnen, så du kan komme til byen i mindre end en times kørsel.

Indsamling destination

Kort: