Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i DURHAM

Nordøst England historiske Durham by er på floden bære. Durham er en uddannelse og Kulturcenter byder på turistområder, gode detailforretninger, fremragende natteliv og en række af byens parker. Byens primære position er perfekt til at nå andre regionale destinationer og seværdigheder i en Biludlejning i Durham.

Bailey, placeret i en hestesko bøje af floden bære er Durhams gamle bydel. To af det nordøstlige premierminister turist trækker, Durham Castle og Durham Cathedral i dette distrikt. Begge af disse vidunderlige bygninger er på bakkerne med Palace grøn mellem dem.

Førende virksomheder opretholde Biludlejning i Durham depoter i byen. Flere større veje passerer omkring Durham og tilbyder nem adgang til Sunderland, Newcastle upon Tyne og kystbyer på kysten. Tæt ved er tre golfbaner. A1M - motorvejen nederdele den østlige kant af Durham. Biludlejning i Durham er en komfortabel rejsemulighed.

Nordpå byder Newcastle rigelige shopping og natteliv distrikter. Northumberland Street og Grainger marked er to af byens vigtigste detail terapi spillesteder. Bigg marked og kajen er blandt områderne for barer og diskoteker. Newcastle har en blomstrende musikscene med både pub musik og store spillesteder.

Badebyer langs kysten er kun en kort køretur og omfatter Whitley Bay, South Shields, Seaham og Roker. Alle strande på kysten er rene, og i sommer, tilbyder svømning og sælger fisk og skaldyr delikatesser. Roker, støder op til Sunderland, har en mole og en gammel Bedas cross. Forudbestilt billig biludlejning i Durham giver normalt kalkulationsrenten.

Indsamling destination

Kort: