Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Derry

Den mest tilfredsstillende aspekt af at have Biludlejning på Co Londonderry er mulighed for at frit udforske Irlands. Dronningens kvarter er en fremtrædende distrikt i Belfast, der er berømt i hele Nord Irland for grand arkitektur og fremtrædende Universitet. Det er absolut værd et besøg fra Co Londonderry. Mellem de kulturelle tilbud og det lokale natteliv er co Londonderry et godt sted at bygge.

Af de mange seværdigheder i Belfast er den mest berømte Crown Liquor Saloon, en klassisk Victoriatidens pub fundet på en strækning af Great Victoria Road kendt som 'Golden Mile'. Denne gade får sit Brugernavn fra de blomstrende pubber samt de lokale kulturelle attraktioner som Grand Opera House.

Biludlejning på Co Londonderry giver turister latitude til at nyde alle landets websteder og tjenester. Mange potentielle turister undgået Belfast i 1970 ' erne og 80 'er på grund af dens politiske uro, men i dag byen er helt sikkert. Da langfredag - aftalen trådte i kraft, havde Belfast har endda skelnen af er opkaldt "sikreste by i Det Forenede Kongerige".

Andre steder værd at besøge i området omfatter Lanyon bygningen, designet af den berømte arkitekt Charles Lanyon. Den lokale botaniske have er dejlige, og der er adskillige seværdigheder i området relateret til Belfasts foretrukne historiske berømthed, St Patrick. Vi er bedst når du ønsker at lære mere om skytshelgen hos Friar's Bush kirkegård, som var engang et kloster.

Co Londonderry er også inden for nem kørselsafstand af bemærkelsesværdige byer i landet. Turister, der har arrangeret billig biludlejning i co Londonderry har mulighed for at se Downpatrick, værdsat som St Patrick's gate af post, da han kom til øen. Der er også flere middelalderlige byer, slotte og domkirker i det omkringliggende område.

Indsamling destination

Kort: