Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Colma

Colmar er en af de ældste byer i Alsace - regionen i Frankrig som går tilbage til middelalderen. Faktisk de fleste af dens middelalderlige aspekter er godt bevaret og er stadig står i dag. Indgangen til dette gamle og charmerende by er den Colmar - Berg jernbanestation, der bringer dig til Colmar, selv kommer fra andre franske og europæiske byer.

Colmar - Berg jernbanestation serverer primært Colmar - Berg og det er på linje 10, der forbinder byen Luxembourg mod nord og centrum af landet. Når du kommer til stationen, leveres du med indstillinger, der kan hjælpe dig gøre dit besøg i Colmar lettere. Biludlejning på Colmar jernbanestation er en af de tjenester, du bør overveje.

Med billig biludlejning på Colmar jernbanestation, kan du nemt komme til dit valg af bolig i byen. Inden for rækkevidde er fra stationen hoteller som Inter - Hotel, Hotel Beausejour, Hotel Colbert, Hotel Kyriad Colmar og Best Western Grand Hotel Bristol.

Billig biludlejning på Colmar jernbanestation kan tage dig til de steder, hvor du kan nyde udendørs aktiviteter. Disse steder kan tilgås med et køretøj, der er hurtigere end når du stole på offentlig transport. Kørsel 2 km fra stationen for mini - golf, 4 km til ridning, 12 km til en golfbane og 20 km langrend om vinteren.

Biludlejning på Colmar jernbanestation supplerer også ture til de nærliggende byer i Balle (55 km), Mulhouse (49 km) og Stasbourg (67 km). Du kan også tage til den alsaciske vingård rute til at opdage de vin - og middelalderlandsbyer herunder dem, der er beliggende ved bjergene.

Indsamling destination

Kort: