Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i San Francisco

En verden klasse feriemål, San Francisco har meget at byde på med sine smukke bugt indstilling, enestående bakkelandskab og afslappende atmosfære. San Francisco er en praktisk og behageligt sted at rejse rundt med Biludlejning, med mange seværdigheder værd at besøge.

San Francisco er ofte forbundet med dens berømte Golden Gate Bridge, som kan ses fra forskellige steder rundt i byen. Vi er bedst når du ønsker at se denne ikoniske struktur fra Golden Gate Park. Parken har også et museum, et akvarium, en japansk te haven og udestuer. Der er flere andre bemærkelsesværdige broer i området, såsom den ældste og længere Bay Bridge. En populær attraktion af Bay area er det tidligere fængsel, Alcatraz.

Rejse med Biludlejning i San Francisco til en række attraktioner. Besøg Union Square, hvor du vil finde masser af butikker og overnatningssteder. Syd for Market Street, opkaldt SoMa, tilbyder museer i nærheden af Yerba Buena Gardens. Om aftenen langs 11th Street og Folsom, vil du se området kommer til live med sen aftenunderholdning.

North Beach er vært seværdigheder såsom Telegraph Hill og Coit Tower, samt et område med barer, restauranter, caféer og strip barer. Rejser yderligere nord, indeholder de mindre forsumpet område af Fisherman's Wharf også barer, caféer og restauranter ligger på Pier 39.

Besøg områderne af Twin Peaks, Vista punkt, Mt Sutro og Lincoln Par Coastal Trail af billig biludlejning i San Francisco til en ophøjet udsigt over hele bay area. For et 360 - graders udsigt besøg Mount Tamalpais, der tilbyder fantastisk udsigt over bay - området og Stillehavet. Hvis du er ivrig efter at hvalsafari, kørsel til punkt Reyes National Seashore. Vinelskere bør tjekke vinmarker i Sonoma Valley, Calistoga og Napa Valley.

Indsamling destination

Kort: