Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ina

By Vinaroz ligger på middelhavskysten i den autonome region Valencia, tæt på mundingen af floden Senia. I dens område er ældgamle ruiner, charmerende fiskerlandsbyer, attraktive byer og byen Valencia, selv, alle let tilgængelige med billig biludlejning i Vinaroz.

Selv om sine gamle skibsværfter er længe forsvundet, er Vinaroz maritime historie genoptaget gennem sin store fiskerflåde, som bundtrawl til den berømte lokale jomfruhummere rejer. Daglige, ved vandet auktioner afholdes for denne høst fra havet, og harbourside restauranter serverer dagens fangst i varierede og lækre retter.

Byen stammer fra 1300 - tallet, og har mange interessante bygninger. Den ekstraordinære renæssance - gotisk Kirke af Mare de Deu de l'Assumpcio ligner et slot og har udsigt over havet, og Plaza San Agustin holder resterne af en gammel og primitive Augustine priory, nu bruges som byens auditorium.

Shopping er sjovt i Vinaroz, med en gågade, gammeldags service og et åbent marked. For mere opskalere shoppingterapi, hovedet til Valencia efter at arrangere din billeje i Vinaroz. Tilbage i byen, en gåtur rundt marina efterfulgt af et afslappet måltid af diverse fisk og skaldyr og lokale vin bør gøre pænt.

Biludlejning i Vinaroz kan du planlægge dagsture hele dette dejlige område. Uspolerede bugter, fine sandstrande og krystalklare vand linje Vinaroz kyst, med små fiskerlandsbyer og smukke badebyer venter på at byde dig velkommen. Længere er væk den storslåede Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning