Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aomori Rail Station

Angers jernbanestation er den store transport terminal tjener byen Angers i Frankrig. Togstationen TGV, tager passagerer fra denne by til den nærliggende by Paris. Angers ligger bare 300 kilometer fra Paris, en praktisk mellemlanding før overskriften til de store franske byer.

Angers jernbanestation er bekvemt beliggende lige i nærheden af hjertet af byen. På grund af sin strategiske beliggenhed, er togstationen omgivet af nærliggende butikker samt restauranter og andre steder om tiltrækning. Folk kommer fra udenfor byen kan tage tilgængelige billige biludlejning på Angers Rail Station og udforske byens seværdigheder og lyde.

Med billeje på Angers jernbanestation, kan turister nemt navigere rundt omkring denne charmerende franske by. En perfekt autocampere før Paris, Angers fungerer som hjem af Chateau d'Angers. Slottet er en fæstning, der blev bygget i romertiden og engang tjente den som et forsvar Fort at beskytte byen. I dag, er chateau blevet omdannet til et museum, der huser nogle af de ældste gobeliner i landet.

Også tilgængelige med biludlejning på Angers jernbanestation er nogle af de andre bemærkelsesværdige strukturer i byen. Der er museer fundet i hele byen. Nogle af disse omfatter de “ ” Musée des Beaux Arts, ” "som for nylig har genåbnet efter fem år af genopbygningen. Dette museum rummer forskellige kunstværker og skulpturer fra lokale kunstnere.

Andre steder værd at besøge her er museum af “ ” Galerie David d'Angers, "et museum, der er opkaldt efter den berømte billedhugger, David d'Angers. Museet huser flere kunstværker af den berømte billedhugger. Andre bemærkelsesværdige steder her omfatter Musée Pincé, som har en samling af klassisk kunst samt Asian art fra japansk og kinesisk.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning