Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Abashiri Rail Station

Hvis det ikke var for den verdensberømte 24 timers udholdenhedsløb afholdt her i juni hvert år, ville Le Mans formentlig gå ubemærket hen med turister til regionen Pays de la Loire i Frankrig. Der er meget mere i området bortset fra motor sport og billig biludlejning på Le Mans - Rail Station er tilgængelig, hvis du ønsker at opdage det hele.

I Le Mans finder du masser af bolig med værelser til let tilgængelig på alle tidspunkter med undtagelse af et par uger hvor løbet foregår. De to områder bedste hoteller er byens centrum og tæt på Biludlejning på Le Mans - jernbanestation via den nordlige eller sydlige udgange.

Det kommer som lidt af en overraskelse for mange besøgende bare hvor meget der er i byen. Top attraktioner er katedralen Saint - Julien, der tog over 500 år for at bygge og tilbyder flere arkitektoniske stilarter. Lige bag dette er det gamle city - området, der er begrænset adgang for køretøjer.

Hvis du ønsker at besøge den berømte kredsløb du vil finde det syd for centrum og kan nås med biludlejning på Le Mans - Rail Station. Der er en god museum dedikeret til bilindustrien baseret på kurset og det er åbent hele året.

At komme til Le Mans gøres bedst med tog og ved ankomsten kan du gøre brug af Biludlejning på Le Mans - Rail Station. Fra UK høj hastighed togene er tilgængelige fra Paris og du har valg af flyver der eller tage toget fra London. Le Mans er kun en lille flyveplads velegnet til lette fly.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning