Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Assen

Den perfekte franske Rivera ferie flugt, byen Nice har været engagerende og nitning besøgende, både aristokratiske og fodgænger både i århundreder. Den berømte Promenade des Anglais sammen med Bay of Angels er i centrum for aktiviteten af denne perle af en by og med en Biludlejning i Nice - Massena vil du være i stand til at nyde alt dette og se så meget mere.

Kan nås fra Nices mest maleriske boulevard er Place Massena uden tvivl en af de mere adskilte steder i byen. Place Massena er aktive med turister og lokale gå om i denne Middelhavet stil firkantede, iblødsætning i de smukke italienske tema bygninger. Andre bemærkelsesværdige vartegn er Vieux Nice og den firkantede sted Garibaldi, kendt for sin grand barok stil.

Fra der går til en anden berømte walking square, Place Rossetti til en aften fyldt med musik og interessant atmosfære. Med så mange Nice attraktioner er det svært at medtage dem alle her, men nogle Se er den russiske katedral, Matisse - museet og Nice arkæologi Museum og romerske ruiner.

Så glem ikke gøre nogle shopping. Med en billig biludlejning på Nice - få Massena tidligere lufthavn til Cap 3000 eller du måske ønsker at udforske Avenue Jean Médecin for noget god mad og gode tilbud.

Med en billeje i Nice - Massena finder glæde i at komme ud af byen for dag eller to og besøge andre Côte d'Azur feriesteder som Cannes og St Tropez. Eller hvis du higer efter stort udendørs gå til det regionale Park Auvergne Volcanoes eller stenet Cevennes National Park.

Indsamling destination

Kort: