Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ede

Bondoufle Cedex er en travle businesscenter lige ved byens centrum ville, i downtown Bondoufle, Essone Frankrig. Sitet er også plads til flere biludlejningsfirmaer hvor besøgende kunne benytte sig af billige biludlejning på Bondoufle Cedex, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt i byen. Byen Bondoufle er bare ca 27 kilometer fra den franske hovedstad, Paris, giver adgang til forskellige seværdigheder og turist begivenheder i byen.

En Biludlejning på Bondoufle Cedex ville bringe besøgende til nærliggende parisiske seværdigheder herunder Maison Dalsace eller glas hus bygget i slutningen af 1920 ' erne. Palæet er et smukt stykke arbejde af arkitekter Bernard Bijvoet og Pierre Chareau.

Besøgende kan også tage en Biludlejning på Bondoufle Cedex til Le betaler Frankrig Miniature, en sekskantet park, der indeholder miniatureudgaver af gammel fransk landsbyer, landskab, middelalderlige borge og katedraler, skildrer den rige kulturarv og historie i Frankrig.

Også er at bemærke Paris La Villete, en forlystelsespark, der fokuserer på den franske kultur. Den enorme websted blev udviklet i midten af 80 'er af arkitekterne Adrian Fainsilber og Bernard Tschumi. I nærheden af området er en gamle markedshal fra 1800 - tallet.

Et andet interessant sted at besøge, er Paris loppemarked eller Marche aux Puces, et dejligt sted at finde nogle gode køber lige fra billige tøj til ægte antikviteter, bøger og møbler. Også på stedet er en populær restaurant kaldet Louisette, berømt for sine lokale chansonniers. Loppemarkedet er et godt sted at opleve den lokale marked scene.

Indsamling destination

Kort: