Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Eindhoven Lufthavn

Hvis du rejser til Holland, du bør ikke gå glip af igangværende hen til sin hovedstad, Amsterdam. Mens det har udviklet sig til landets top finansielle distrikt, har det ikke desto mindre de mest populære turistattraktioner her i hele Holland.

En af de første ting du skal gøre, når du ankommer til Amsterdam er at gå til huset af Anne Frank som linjer her kan få temmelig lange, men ventetiden er det værd. Dette er det faktiske sted, hvor den unge pige skjulte sammen med medlemmer af sin familie for at undgå nazisternes undertrykkelse under anden verdenskrig.

Hvis du er en elsker af kunst, ikke undlade at se Van Gogh Museum hvor størstedelen af mesterværker af denne berømte maler er på display, samt de af hans kolleger Gauguin og Toulouse - Lautrec.

Bil lejer er afgørende i enhver tur og i Amsterdam, og du vil finde, at flere verdensklasse biludlejningsfirmaer er placeret her samt bil lejer i Eindhoven lufthavn. Du kan få din Biludlejning fra Avis og Adams leje en bil langs Nassaukade; Budget Rent a Car, Europcar og Hertz er alle på Overtoom; og der er Diks Autoverhuur; Kuperus Autoverhuur; og sikkerhed leje en bil.

Husk dog at du skal være mindst 21 år gamle eller nyere for at kunne få en Biludlejning i Amsterdam.

Indsamling destination

Kort: