Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rovaniemi Lufthavn

En tur til Finland bør altid være en familie eventyr. Dette er jo Santas hjem. I Rovaniemi for eksempel, kan du gå til Santas hjem i hans Santa Claus Village – bare spytte afstand fra Rovaniemi lufthavn.

Ligegyldigt hvad tid af året du besøge Rovaniemi, er du sikker på, at det altid vil være jul der. På Santa Claus Village, kan du også se en markant linje, der viser hvor polarcirklen er – du kan krydse over det på village!

Du kan også lære mere om den arktiske cirkel, når du besøger landsbyen Santa klausul. Du kan ligeledes banke på Santas dør og for sikker, vil han være der venter på at byde dig velkommen, i - når som helst af året!

At komme rundt i Rovaniemi er nemmere med en Biludlejning fra Rovaniemi lufthavn, fordi de andre turiststeder i byen er placeret yderligere fra centrum – hvilket gør ridning bussen, hårdere og mere kedelig.

Da bil lejer er overalt i Rovaniemi, bør du helt sikkert få en Biludlejning kan hjælpe dig tour i byen på en praktisk måde. Billig bil lejer, der er inden for dit budget er fra EasyCar, Hertz, Sixt, Auto Europa, Argus, Holiday Autos, Carhire 3000, National og Europcar.

Indsamling destination

Kort: