Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nurmijarvi

Den dejlige by Mijas ligger i provinsen i Spanien Malaga. Denne smukke landsby er opdelt i tre bydele - Mijas Costa, en travl badeby, Mijas Pueblo, en andalusisk landsby og Las Lagunas, det kommercielle centrum. Motorvej A7 skærer igennem havet side fra den bjergrige side og bruger en Biludlejning i Mijas, smukke Middelhavet er på alle tidspunkter i horisonten.

Folk fra hele den har bragt en unik smag til Mijas med et udvalg af internationale retter og klubber at vælge fra. Men det har bibeholdt sin gamle verden skønhed og særskilte charme. Byen er billede perfekt med brostensbelagte gader og lyse hvide huse med røde tage og farverige blomster pryder balkoner.

Én gang i byen vil du opdage det gamle foråret, der stadig leverer mineralvand til beboerne i Mijas. Også kan den vidunderlige tradition af æsel taxier stadig ses. Besøgende også nyde den lokale kunst og kunsthåndværk scene samt lækre lokale brød og honning.

Ned langs kysten med en billig bil er leje i Mijas Mijas Costa også kendt som La Cala. Beliggende omkring 15 minutter væk, har denne trendy beach resort en populær onsdag og lørdag - gademarked sammen med et stort kulturelt Center. Mijas Costa også fejrer en årlig fair, der varer en uge lange i slutningen af juli. Sommermånederne bringer lørdag nat Flamenco dans og klassisk musik.

Mijas er ligeledes en golfspillers himlen. I nær køreafstand ved hjælp af en Biludlejning i Mijas er der mange udfordrende baner at vælge imellem som Torrequebrada, Valderrama, Alhaurin La Grande og Monte borgmester.

Indsamling destination