Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Helsinki Lufthavn

Den stærkt metropolitan byen Helsinki i Finland har ikke sin egen lufthavn. Teknisk, Helsinki lufthavn ligger inden for grænsen af kommunen i Vantaa, som er en af de 12 kommuner (herunder Finlands hovedstad Helsinki) at komponerer Helsinki storbyområde. Derfor, hvis du har virksomhed i centrum, selv, du stadig nødt til at gøre nogle rejser fra lufthavnen til hvor det er du sigter efter i byens centrum.

For at komme fra Helsinki - Vantaa lufthavn til centrum, kan du bruge nogen af de tilgængelige Biludlejning. Reserve din Biludlejning i Helsinki lufthavn ved at nærme sig biludlejningsselskaber bil leje skriveborde. Europcar, Avis, Hertz, og budgettet er nogle af dine muligheder. Selvfølgelig kan du få reserve din bil leje online saa bilen du ønsker kan leveres af din Biludlejning i Helsinki lufthavn; denne måde, vil du kunne køre væk i din Biludlejning umiddelbart efter du lander.

Glem ikke at købe et kort over hovedstadsområdet og byen Helsinki i Helsinki lufthavn. Helsinki har et overvejende ringvej system, og du skal gøre dig bekendt med det, hvis du ikke ønsker at få tabt. Dette vil også komme handy, også hvis du ønsker at nyde seværdighederne i Helsinki; Kaapelitehdas og vinterhaven er særligt interessante.

Indsamling destination

Kort: