Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Limassol

Limassol er en ekstraordinær sted, der er virkelig velsignet med de rigeste af natur, skønhed af historie og blomstrende kultur. Hvis du ønsker at tilbringe en afslappende dag på stranden, forynge din kedelige liv virkelig i en ferie i Limassol. Du kan altid komme til Limassol enhver tid af året. Denne by har en meget behagelig vejr egnet til sommerferien. Turister kan virkelig nyde byens panorama havudsigt, fantastisk kyster og klar - blå hav. Dette er det perfekte sted at slappe af og få ny energi. Så hvad venter du? Kom og Udforsk Limassol.

Limassol er den næststørste by i Cypern så det mest fornuftige mulighed for at rejse rundt i Limassol er i bil. Med din Biludlejning i Limassol, kan du besøge de mest afslappende og styrkende steder i Limassol som de antikke ruiner af Sanctuary af Apollo Hylates og Amathus. Du kan tilbringe dagen i det største vandland i Limassol, Fasouri Watermania eller besøge Kourion og Lemesos Medieval Castle.

Udforske Limassol i dit eget tempo er virkelig muligt med en Biludlejning. Billig biludlejning i Limassol er meget tilgængelig og billig. Du kan vælge fra pålidelige biludlejningsfirmaer som Hertz, Europcar, Adobe og Mapache og nyde høj kvalitet bil med meget overkommelig tilbud.

Indsamling destination

Kort: