Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paphos Lufthavn

Hvis du planlægger at tilbringe din ferie i Grækenland er hans år derefter rejser med fly det bedste middel til at nå der. Paphos Lufthavn Grækenland (PFO) er det rigtige valg for dig at nå den smukke land. Det er en lille lufthavn i Cypern. Stedet er en populær destination og hundredvis af mennesker besøger Paphos hvert år. Paphos Lufthavn Grækenland (PFO) har kun én terminal. Lufthavnen er ikke stor nok, men har bevaret pænt af lufthavnsmyndighederne. Du vil gerne dit ophold på denne fortryllende by for sikker.

Paphos Lufthavn Grækenland (PFO) bruger lavprisflyselskaber, så du ikke vil betale meget for din flybillet. De vigtigste luftfartsselskaber, der arbejder i lufthavn er Blue air, Arkefly, flyselskaber Air Berlin, let Het og andre flyvninger. I alt er der 9 forskellige luftfartsselskaber, der arbejder i denne lufthavn.

Paphos Lufthavn Grækenland (PFO) er beliggende i en 16 km afstand fra Paphos. Du kan leje forskellige transportformer til at rejse frem og tilbage fra lufthavnen. Du kan nemt benytte bil udlejning og uddanne service derfra. Lufthavnen ligger ikke langt fra den smukke by. Du kan nå der i minutter og kan booke dit ophold på de mest fantastiske resorts i byen. Som stedet er blandt de foretrukne destinationer vil du finde nogle af de mest fantastiske resorts placeret omkring det. Enten man er her på forretningsrejse eller sjovt sted vil absolut blæse dit sind og du vil have en en gang oplevelse af dit liv her.

Indsamling destination

Kort: