Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cypern

Cypern er en ø fuld af historie med masser at se og gøre. Det er solskin næsten hele året rundt, selvom det bliver køligere i vintermånederne og du kan endda finde sne i bjergene og på bakkerne.

Cypern har stor kultur, arkæologi, venlige mennesker og tradition. Der er mange steder af interesse, herunder:

  • Kongegravene i Paphos
  • Troodos - bjergene
  • Gamle slotte
  • Klostre
  • Byzantinske kirker

Der er flere strande i Cypern inklusiv Fig Tree Bay, Ayia Napa plus Coral Bay og Curium strand nær Limassol.

Drive in to the Troodos - bjergene and go pony trekking, visit waterfalls, local tavernas and see magnificent views from the top.

Tag en tur til den delte byen Nicosia. Det er fuld af små baner til at shoppe og spise langs samt se resterne fra den gamle by tæt på grænsen. Du kan tage en gåtur gennem grænsen, forudsat du har dit pas med dig og se Nicosia gamle by, men husk at du skal tage nogle tyrkiske Lire med dig, da de ikke accepterer Cypern Pounds der.

Nicosia holder masser af historie og der er mange historier, som lokale vil fortælle dig.

Paphos ligger en havn med restauranter, barer, taverner, luksushoteller, vandsport og du kan endda tage en sunset cruise og se solen gå over havnen i Paphos. Du kan endda få at se en af de mange koncerter afholdt på slottet i havnen, mens du er der.

Limassol er et godt sted for shopping og natteliv, som der er mange barer, restauranter og klubber. Det er mere kommercialiseret end Paphos, selv om det har en gammel by med en katedral og middelalderlige museum.

Hvis noget mere livlig er, hvad du leder efter bør du besøge den part by af Ayia Napa som sine strande, natklubber, barer, restauranter, vandsportsaktiviteter og mange andre attraktioner. Hvorfor ikke bo i nærheden Protaras og prøve både travlt og fredelig.

Cypern er en ferie for familier, par, singler, bryllupsfester og jubilæum ferie.