Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sale Fjerntliggende

El Saler er en travl by nær Valencia i Spanien. Byen er et fantastisk sted at besøge, når touring Valencia - provinsen. El Saler kan nemt nås fra Valencia gennem fremragende busforbindelser selv billig biludlejning på El Saler tilbyder et mere bekvemt alternativ. Byen gør for en perfekt dag tur placering, praleri en rig natur og et par fritidscentre.

Med biludlejning på El Saler, besøgende kan nemt nå nogle af de bedste attraktioner i byen, herunder den berømte strand, La Playa de El Saler, en behagelig og attraktiv beach prale af en klar kyst. I nærheden af stranden er en række fremragende restauranter og butikker, som turister kan besøge.

Også er at bemærke Campo de Golf El Saler, en fremtrædende golfbane, der bruges til at være vært for den spanske Open. Sitet er et fantastisk sted for golfentusiaster samt nogle interesserede besøgende.

Billeje på El Saler ville også tage besøgende til den nærliggende by Valencia, en travl by, hvor nogle af de bedste attraktioner i provinsen er bosat. Blandt de mest besøgte steder i området er den gamle katedralen og basilikaen de la Virgen de los Desamparados.

Valencia er også hjemsted for flere interessante museer, herunder Ciutat de les Arts jeg les Ciencies, hvor flere monumenter findes, såsom Palau de les Arts Reina Sofia, Oceanogràfic, og El Museu de les Ciencies Principe Felipe. Også er at bemærke Forhistorisk Museum i Valencia og Valencia - museet af etnologi.

Indsamling destination

Kort: