Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Australien

Australien ligger mellem Stillehavet og det Indiske Ocean lige syd for Indonesien. De fleste af terrænet er fladt og golde med mange områder stadig ubefolkede, men der er et mouintain udvalg, rund Njorth til syd langs østkysten.

Australien har mere end 500 nationalparker og du kan se mange forskellige typer af dyreliv i dem fra kænguruer til Funnelweb edderkopper. Hvorfor ikke besøge en af Australiens store byer såsom;

Sydney - har både gamle og nye kultur. Du kan klatre Sydney Harbour Birdge, jetbåd over den massive havn, nyde en af de mange begivenheder på den berømte operahus, besøge akvariet, tage en dal vin tour, besøge Blue Mountains National Park eller zoologisk have.

Brisbane - er den tredje største by i Australien det er flankeret af Sunshine Coast og Gold Coast. Det er solskin alle året rundt som vintrene er milde her. Besøg den Story bro bygget mellem 1935 til 1940, Roma Street Parkland bliver verdens største subtropiske have, shop på Qwueen Street Mall, besøg Chinatown eller artifucl beach. Du kan nyde alle former for postvæsen såsom svømning og surfing.

Andre områder at besøge er steder som:

Alice Springs også kendt som Red - Centre på grund af dens omkringliggende rød farvet klippeformationer. Du bør besøge telegraf station, botaniske haver, museet, outback kamel gårde og naturligvis verden berømte Ayers Rock. ELLER guldkyst mesterskabsgolfbaner, sandstrande og baglandet for bush vandreture og sightseeing.

Surfing er en af de store sportsgrene på Gold Coast. Du kan tilbringe tid shopping, plyaing på kasinoet, at se Movieworld, Seaworld, Dreamworld og Wet n Wild

Gold Coast har noget for enhver smag.

Austrlaia er så langt du kan tage en lang ferie og besøger så mange forskellige steder af vejen, tilbage pakning eller endda flyvende mellem.

Nogle af de vigtigste lufthavne i Australien er Perth, Melbourne, Adelaide, Sydney, Brisbane og Cairns.