Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Brisbane West Wellcamp Lufthavn

Domkirkeby af brønde er langt en af de mest betagende historiske steder at besøge i det sydlige England smukke Mindep Hills. En kort køretur fra andre berømte historiske steder som Stonehenge, Glastonbury og bad, brønde er en god base for opsamle billig biludlejning i brønde.

Langt er den mest berømte attraktion den storslåede Wells katedral. Hyldet som mest poetisk designet af alle engelske katedraler, gå tusindvis af turister inden for sine mure hvert år se næsten 400 middelalderlige statuer, dekorationer og massive farvede glasvinduer.

Andre historiske steder i note omfatter St John's Priory, stammer fra 1300 - tallet, og gamle Deanary, bygget i 1100 - tallet. Efter du har placeret en Biludlejning i brønde, kan du også tage en snoede drev ned præster Close, den ældste villavej i hele Europa.

Glem ikke at besøge den berømte Bishop's Palace, en af de mest populære historiske steder i brønde. Hvert år tusindvis af turister fra hele verden kom for at se dens rolige, traditionelle skønhed. Bygget i 1210, slottet er omgivet af en 40 millioner gallon voldgrav og er udsmykket med 14 acres af frodige velplejede haver.

Hvis du har Biludlejning i brønde, er det dejligt at tage en dag og få uden for byen. Beliggende en kort 1 time, 45 minutters kørsel derfra ligger den massive Paington Zoo. Sin 80 acres af anlagte, naturlige skønhed er hjemsted for tusindvis af plante - og dyrearter, og det er en top destination for både turister og lokale.

Indsamling destination

Kort: