Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cairns Lufthavn

Hvis du besøger Cairns i Queensland Australien, er sommeren den bedste tid til at gå da Cairns kan prale af smukke strande og endnu vigtigere Cairns kan tage dig dykning i Great Barrier Reef hvor vil du se de smukkeste havdyr tænkelige op tæt og personligt.

Besøgende, der har været her er enige om, at Cairns er det bedste sted at besøge i Australien, med dens koralrev og regnskove, du vil aldrig mangle i interessante ting at gøre i Cairns.

Efter at du har haft din spændende dag på revet, til en lille kulturel eksponering gå til Tjapukai Aboriginal Cultural Park hvor du vil blive behandlet til indfødte kulturelle viser og blive inviteret til at deltage i lokale aktiviteter så du kan opleve en virkelig autentisk Tjapukai eksponering.

Som natten falder, overvære en flammer af skoven middag lige i hjertet af Cairns' regnskov. Hvis du går til en af disse middage, vil du blive serveret, hånd og fod startende fra dit hotel til afhentning op til det tidspunkt, hvor du vil blive droppet ud igen.

At komme rundt i Cairns er bedst gennem en Biludlejning i Cairns lufthavn, fordi der er mange andre aktiviteter, som du kan gøre og seværdigheder kan du se hvis du har din egen transport. Bil lejer her omfatter Avis, Budget, Thrifty, Hertz og Europcar.

Indsamling destination

Kort: