Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Waikoloa Hawaii

Tilbyder en god blanding mellem stimulerende by, overfyldte turistområder og remote og saftig tropisk jungle, har Hawaii nogle af de mest betagende seværdigheder i Stillehavet. Udforske en af øer, eller dem alle, ved billeje og gøre mest muligt ud af de steder hver ø har at tilbyde.

Næsten dobbelt størrelse af de andre øer kombineret, den store ø Hawaii er en fascinerende ø med en forskelligartet række terræn herunder regnskove, vulkaner, ørkener og endda bjerge med sne.

Billig biludlejning i Hawaii giver dig til at besøge byerne Kona, Hilo og Walkoloa, som alle er noterede turistmål. Tropiske regnskove og to aktive vulkaner kan ses i Hawaii Volcanoes National Park.

Øen Maui er den næstmest udvikle ø Hawaii og er kendt for sin fantastiske resorts og pletfri strande. Store turistmål ved nås med bil leje i Hawaii og på denne særlige ø er landsbyerne Kihei, Kaanapali og Lahaina. En af verdens mest kendte windsurfing kyster er her, også. En af Hawaiis mest hellige steder er også den største vulkan i verden, den hvilende Haleakala.

Honolulu, Hawaii, smukke hovedstad ligger på øen Oahu. Waikiki og Sunset Beach er blandt de mest populære strande på øerne. Kauai er berømt for sine saftig jungler, ofte brugt filmoptagelsessted for jungle scener i film. Bjerget Waialeale er ofte siges at være den vådeste placering i verden. Den fantastiske Waimea Canyon er 835m dyb.

Indsamling destination

Kort: