Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vista

Cala'n Forcat er en af tre menorcanske landsbyer, som er grundlaget for en nyudviklet turisme resort område 5 km fra den antikke by Ciutadella. For rejser rundt i denne fascinerende ø, arrangeres billig biludlejning i Vista pica - Menorca, overnatninger kompleks i Cala'n Forcat, nemt.

Ciutadella er den tidligere hovedstad i Menorca, samt en udpegede spanske National Monument og øens religiøse centrum. Dens unikke 13 århundrede katedral har middelalderlige udskæringer af mytiske skabninger og den lille gader, gamle bygninger og pladser i den gamle bydel har en charme, som er alle deres egne.

Menorcas gammel oprindelse er dokumenteret af de enorme forhistoriske stående sten findes over hele øen. Vigtige tidlige Middelhavet civilisationer såsom den kretensiske Minoerne udøvet en stærk indflydelse på øens kunstneriske og kulturelle udvikling gennem handel. Meget senere, mauriske og kristne indflydelse har bidraget til den unikke menorcanske stil.

Indkøbsmuligheder i Menorcas største byer har forbedret siden tilstrømningen af turister begyndte, med mange butikker catering for mere sofistikeret smag. Selv så, lokale markeder er stadig bedst og mest interessante steder at shoppe lokale fødevarer og vine og lokale håndværk er alle der, og det er sjovt at interagere med de lokale folk.

Med billeje på Vista pica - Menorca, er resten af øen yours at udforske. De fredelige fiskerlandsbyer langs de nordlige bredden, Es Marcadal, 1300 - tallet byen på øens centrum og den maleriske lille hvide huse af Torret er alle inden for rækkevidde med Biludlejning i Vista pica - Menorca.

Indsamling destination

Kort: