Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valencia

Den historiske by Xativa, overset af sine gamle slot ligger i en dal halvvejs mellem Alicante og Valencia. Den romerske Via Augusta gik gennem byen, forbinder Spanien med Rom. Området er berømt for sine frodige grønne landskaber og appelsinlunde samt dens mange fester.

Billig biludlejning i Valencia Xativa kan arrangeres med en af flere selskaber, og gør det nemt at besøge alle de lækkerier, denne smukke region i Spanien har at tilbyde. Sightseeing i Xativa begynder med den fascinerende gamle bydel, de snoede brostensbelagte gader og dens traditionelle kirker, klostre og nonneklostre.

Fæstningen af Xativa er hovedsagelig iberiske gotisk, med de fleste af dens mure og tårne bevaret og storslået udsigt over byen og dens omegn. Xativa's 16th århundrede Basilica og dets museum, renæssance Almudin og 1300 - tallet kloster af Mariæ alle vidner om byens lange historie.

Antikviteter elskere vil være hjemme i Xativa, med dets interessante butikker, og der er en god række af fine restauranter, der serverer lokale retter, samt flere udenlandsk ejede spisesteder. For alvorlige shopping, vil leje af bil i Valencia Xativa tage dig til nærliggende Alicante eller Valencia, begge fremragende detail destinationer.

Dagsture til de mange steder af interesse i regionen er gjort enkelt med Biludlejning i Valencia Xativa. Uanset om det er en tur til strandene i Costa Blanca, kørsel omkring Alboy National Park eller en tur i områdets charmerende byer og landsbyer, sikres en stor dag ud.

Indsamling destination

Kort: