Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Toledo Lufthavn TOL

Toledo er en vigtig lufthavn for Spanien som det er tæt på hovedstaden i Madrid. Toledo lufthavn beskæftiger sig med et stort antal turister på grundlag af månedlige og årlige. Mange turister, der ønsker at forlade lufthavnen hurtigt vil drage fordel af Biludlejning i Toledo lufthavn.

Billig biludlejning i Toledo lufthavn er den bedste måde at drage fordel af Spaniens gode veje. Madrid er meget tæt på lufthavnen og nås bedst når de er i en bil. Lufthavnen er beliggende på nogle af Spaniens vigtigste motorveje, hvilket betyder, at du kan rejse længere væk uden besvær.

Toledo lufthavn består af tre store terminaler. Den største terminal er Terminal, og det håndterer mange flyvninger, der kommer fra internationale og indenlandske lokaliteter. Terminal 2 og Terminal 3 er lidt mindre og kun håndtere flyrejser fra byer i Spanien og et par fra Skandinavien.

Biludlejning i Toledo lufthavn er blot en af mange top bekvemmeligheder du vil finde i lufthavnen. I lufthavnen finder du alle de nødvendige faciliteter. Der er mange gode restauranter, cafeer, gavebutikker og meget nyttige oplysninger skriveborde. Også adgang til trådløst internet i lufthavnen.

Toledo lufthavn er godt planlagt og er tilgængelige for handicappede brugere. Hvis du har brug for ekstra hjælp med eventuelle Deaktiverede brugere skal du underrette flyselskabet og lufthavnens mindst 72 timer før din ankomst. Bil er den bedste måde at forlade lufthavnen, men der findes også taxaer og busser.

Indsamling destination

Kort: