Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Stratford

Berømte over hele verden som fødested, hjemby og begravelsessted af William Shakespeare, Englands største dramatiker og digter, Stratford - upon - Avon er beliggende i det smukke landskab i Warwickshire lige nord for Cotswold bakker. En traditionel uld - købstad i flere hundrede år, Stratford er nu et mekka for turister fra alle lande.

Den bedste måde at se byen er fods i gågaden områder, selv om billig biludlejning på Stratford - upon - avon togstation kan hurtigt arrangeret ture længere borte. Tudor Stratford har en rigdom af pragtfulde bindingsværkshuse, mange stadig er i brug, giver besøgende en uforglemmelig rejse gennem elisabethanske gange.

De fem boliger tæt forbundet med Shakespeares liv er den mest besøgte i byen, med den store mand fødested og Ann Hathaway's cottage øverst på listen. Magnificent Holy Trinity Church nær langsom - flyder floden Avon er Shakespeares gravpladsen. Royal Shakespeare Theatre mounts regelmæssig opførelser af hans skuespil.

For antikviteter og håndværk elskere er Stratford en drøm. De mere sædvanlige indkøbsmuligheder findes godt til, med den by betjener området omkring som en shopping destination. At være en turistby, tilbyder Stratford en stor mange fremragende restauranter, bistroer, pubber og barer i og tæt på byen.

Vidundere af Cotswold Hills er en kort køretur væk med biludlejning på Stratford - upon - avon togstation. Charmerende gamle købstæder, de gamle slotte af Warwick og Kenilworth bakker og dale, der gennemskæres af fast - kører vandløb er alle tilgængelige med biludlejning på Stratford - upon - avon togstation. Det er gamle England på sit smukkeste.

Indsamling destination

Kort: