Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Somerset

County Somerset med sin varierede landskab og lang historie ligger i den sydvestlige del af England, der grænser op til kysten langs Bristol - kanalen. Et område, det har været et fokus for menneskelig beboelse for 12.000 år med mange af dens byer og byer i strategisk betydning i romertiden.

Med billig biludlejning i Somerset, er touring denne dejlige hjørne af England gjort nemt. By Bath, en større romerske afvikling på Fosse måde og smukke Wells, med sin imponerende gotiske katedral, ligger begge inden for rækkevidde. Stenen cirkel på Stanton Drew og Mendip huler er hvor det hele begyndte.

Området omkring Glastonbury er vugge af kristendommen i England, og kilden til Avalonian og Arthur legenderne om den hellige gral. Er træet hellig torn, menes at have vokset fra Josef af Arimatæas personale, og den legendariske Kong Arthur ansete grav på grund af den ødelagte middelalderligt Abbedi.

Byerne brønde og bad er en Shoppers glæde og Glastonbury har været kendt siden 60s for sine krystaller, røgelse og alternativ livsstil emner såvel som for dets fantastiske musikfestival, modelleret på Woodstock. Lokale landsbyer har maleriske pubber, der serverer alle former for mad sammen med scrumpy, den traditionelle lokale cider.

Biludlejning i Somerset kan tage dig længere borte til Exmoor nationalpark eller til de kystnære resorts, beliggende i dejlige bugter overset af klipperne med udsigt fra deres toppe på tværs af mundingen af floden Severn. A besøg i hulerne i den berømte Cheddar Gorge, (glem ikke at smage den traditionelle Cheddar ost) er nemt med Biludlejning i Somerset.

Indsamling destination

Kort: