Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sloulin Field Internationale Lufthavn

Centralt beliggende i Algarve Portugal er byen Loule, der er også det største distrikt i regionen. Området tiltrækker et stort antal turister til de store årlige temperaturer og den enorme mængde af golfbaner for ivrig spillere.

Billig biludlejning i Loule er den bedste løsning skal du være her på en golfferie og behovet for at komme rundt. Der er et stort antal kurser at vælge imellem og de er fundet over hele regionen. Det er også en god måde at komme ud og omkring og se nogle af de smukke landskab.

En anden stor træk af turister til området er den fantastiske kyststrækning, der falder i havet. Nogle af strandene i regionen er bedste i det sydlige Europa og tage højde for alle former for strandelskere. Vandsport, liggestole, parasoller kan alle findes på de mere populære områder.

Med en billeje i Loule kan du tage tid ud til at besøge nogle af de smukke indre byer og byer. Mange af den historiske bygning blev ødelagt under et jordskælv i 1700 - tallet, men der er nogle fascinerende ruiner at se.

De populære feriesteder i Faro og Albufeira ligger mindre end 30 minutters kørsel fra Biludlejning på Loule. Begge har et livligt natteliv på tilbud, selv om sidstnævnte synes at trække flere af de yngre publikum med sent om aftenen barer og klubber. Shopping i disse to steder er også godt med en skånsom blanding af moderne indkøbscentre, med gademarkeder er stadig i fuld vigør.

Indsamling destination

Kort: