Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sacramento Lufthavn SMF

At blive fortrolig med den Sacramento landskab er én ting, du skal gøre, hvis du planlægger at tage en ferie i byen. Rejser kan være en smule vanskeligt for nybegyndere, da der er mange landmærker, der ikke engang imellem er endda kendt af lokale.

Byen er opdelt i fire områder: det centrale område, den sydvestlige område, sydøstlige område og den nordlige del af American River. Turist - spots ikke er koncentreret i et bestemt område. Tværtimod er de spredt blandt de fire områder. Du skal derfor sørge for, at du kommer til at besøge hver enkelt, så du ikke går glip af alt det sjove, at byen har at tilbyde.

Sørg også for, at du går til den ældste del af byen. Dette er den Sutter Fort, også kendt som den gamle Sacramento. Det består af brostensbelagte gader, der vil give dig den gamle spanske føler. Mange af bygningerne er så gamle som 150 år gamle. Også, kan du tage en tur på de historiske tog, der er drevet af damp.

Billig biludlejning fra Sacramento lufthavn vil tager dig nemt til nogen af de steder du ønsker at gå til blandt de fire områder i Sacramento. Du kan få en Biludlejning på Sacramento - airport.

Indsamling destination

Kort: