Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rutland

Gamle, hvis lille, county af Rutland ligger i East Midlands, og er det mindste grevskab i England. Dens lange og fascinerende historie involverer William Erobreren, Guy Fawkes, Elizabethan adelige og en nylig vellykket kamp med Leicestershire Rådet at forblive uafhængige i stedet indarbejdes i denne county.

Billig biludlejning i Rutland er simpelthen den bedste måde at se i komfort alle county har at tilbyde, og Norman slotte er et godt sted at begynde. Rockingham Castle blev bygget af William Erobreren og Belvoir Castle har været hjemsted for hertugerne af Rutland i 1000 år.

Burghley House, i nærheden af Stamford, er den fornemste Elizabethan house i England, og huser også den berømte Burghley hest forsøg hver September. Dee Park, er blot på tværs af grænsen Rutland en fantastisk blanding af stilarter, først middelalderlige, så Tudor og endelig georgiske og besatte af den samme familie i 500 år.

Rutland har mange interessante butikker, især hvis du er i antikviteter, håndværk eller designer smykker. Fantastisk mad er ikke svært at finde enten, som amtet har to restauranter med Michelin - stjerner, og mange flere servering fint engelsk eller asiatiske fusionsretter. Lokale pubber også serverer god mad samt god øl.

Med Biludlejning i Rutland er touring det smukke landskab nemt og sjovt. Som en pause fra kørsel, historiske gangstier og cykelstier venter på at blive udforsket er amtets købstæder, Oakham og Uppingham og dejlige Rutland vand en behagelig køretur væk med Biludlejning i Rutland.

Indsamling destination

Kort: