Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rome

I 1922, Samlesbury flyveplads blev planlagt af kommunerne til at tjene den derefter blomstrende industrielle byer af Ribble Valley som en municipal lufthavn. Dens konstruktion blev udskudt flere gange, og endelig begyndte i 1939 med dens formål, fuldstændig ændret til en aircraft fabrikken og basis for en Bomber Command eskadrille.

Under anden verdenskrig, blev over 3.000 tunge bombefly fremstillet og fløjet fra Samlesbury, af så ejes af English Electric Company, som senere fusionerede med British Aerospace. Efter krigen fortsatte fremstilling af luftfartøjer og dele, selv om i sidste ende landingsbanerne blev afmonteret bortset fra brugen af en Air kadet svævefly squadron.

British Aerospace stadig fremstiller dele til Eurofighters på stedet, selv om siden er nu under ombygningen som en aerospace erhvervspark. På dørene vagt en Canberra og et lyn stadig indgangen. Billig biludlejning på Salmesbury flyveplads vil komme ind i sin egen når ombygningen er færdig.

Biludlejning i Salmesbury lufthavn er nyttig for rejser rundt i den dejlige, ensomme Pennine vifte af hede, med dens maleriske isolerede pubber der serverer tunge lokale ølsorter og opvarmning roastbeef med Yorkshire budding og vipper af tyk brun sovs. De større byer i Leeds og Manchester nås let via motorvej M62.

Biludlejning på Salmesbury flyveplads vil gøre det muligt drev til fantastisk Lake District, den frodige grønne Vale Bowden og endda til den historiske by Chester. Tættere på hjem i landsbyen Samlesbury er den omhyggeligt bevarede middelalderlige herregård i Samlesbury Hall, stærkt menes af lokale at være hjemsøgt.

Indsamling destination

Kort: