Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Riverton Regional Lufthavn

Vertou ligger på floden Sevre Nantaise i regionen Bretagne i Frankrig, en charmerende by. Dette er en populær med besøgende, der ønsker at udforske Bretagne og det er gjort nemt, da der er et godt udvalg af tilgængelige Biludlejning i Vertou.

Billig biludlejning i Vertou tillader besøgende at virkelig få at vide dette store og livlige forstad. En af de mest interessante områder er Vignoble port og efter efter løbet af floden lidt besøgende kan også køre til den fortryllende Fremoire palace og bruge tid på at udforske de frodige haver her.

At udforske gaderne til fods er også en berigende oplevelse, som en række interessante bygninger bare venter på at blive udforsket. Især populær hos besøgende er Notre - Dame kapel, mens Saint - Martin de Vertou kirke ligger i nærheden og er et besøg værd.

Der er et stort antal butikker og smarte butikker beliggende i Vertou og dette er et populært sted med lejlighedskøb jægere som priser tendens til at være betydeligt lavere end i byen. En friske produkter marked afholdes en gang om ugen på byens torv, som er populære hos folk fra hele Bretagne samt et stort antal besøgende fra længere borte.

Selvfølgelig, mange mennesker baserer sig her for at udforske byen Nantes og med Biludlejning i Vertou er det muligt at komme ind i hjertet af byen i så lidt som 20 minutter. Rejsen tager bilisterne på tværs af floden Sevre Nantaise og er meget smuk.

Indsamling destination

Kort: