Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Orlando By

Vejret i Orlando er varm næsten hele året rundt, selvom du måske nødt til at tage en cardigan eller jakke som aftenen kan undertiden være køligere.

Med sine mange attraktioner har Orlando noget for alle, herunder Walt Disney World, MGM Studios, Universal Orlando Resort herunder Animal Kingdom, Epcot og Sea World.

De fleste af parkerne forblive åbent indtil meget sent aften og har fyrværkeri displays og parader, selvom gange af disse varierer afhængigt af tid af året, så det kan være værd at checke med Turistbureau før booking nogen billetter.

Billetter er så fleksible, at du kan forlade parken om eftermiddagen og gå til en pause og en smule af afslapning ved poolen inden vender tilbage til Parker om aftenen. Det er især godt når man har små børn, som de derefter kan gøre mest muligt ud af underholdningen uden at være alt for søvnig.

Orlando er en stor familie feriemål med alle slags steder at bo der spænder fra hoteller, lejligheder og villaer, du kan endda holde i en Disney Resort Hotel, som giver dig mulighed for tidlig adgang til forlystelsesparker og Disney tegn morgenmad samt gratis transport til hver park.

Hvis vandparker er noget du kan lide så hvorfor ikke besøge Wet n Wild med dens mange vandrutschebaner og forlystelser. Du kan endda bruge en hel dag her.

International Drive har mange restauranter og steder at gå om aftenen underholdning så hvorfor ikke bo her og drage fordel af den shuttle busser og ture til seværdigheder.

Orlando har også teatre, indkøbscentre og museer at besøge, så der er ingen grund for nogen til at løbe tør for ting at gøre her.

Du kan flyve nonstop til Orlando international airport og Sanford international airport på næsten hver dag i ugen eller du kunne tage en i direkte flyvning og stoppe for et par dage i New York eller Boston og har en to centrum ferie. Uanset hvad Orlando er ikke en destination for at gå glip af.

Indsamling destination

Kort: