Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mahopac

Byen af Mahon eller Mao er hovedstaden på øen Menorca, en af de største af de baleariske øer i Spanien. Det er mere kendt for sin havn, som også fungerer som et fælles kontaktpunkt for dem, der kommer fra fastlandet Spanien. Mange af dem, der besøger byen begrænser ikke deres ferie til opholder sig inden for området. De arrangere normalt udflugter rundt på øen til at gøre mest muligt ud af deres ferie. Dette er grunden til, at det er fælles for turister at sørge for billig biludlejning i Mahon, så snart de ankommer.

Efter at arrangere biludlejning i Mahon, venture turister normalt ud at besøge bemærkelsesværdige vartegn og naturlige seværdigheder omkring Minorca. Populære rejse steder omfatter Monte Toro, det højeste bjerg på øen. Området byder på en storslået udsigt over resten af Minorca. Herfra kan de køre til Xoriguer Gin destilleri fra 1700 - tallet. Destilleriet ligger på kajen af Moll de Ponent.

Rejsende kan også få et glimt af øens historie gennem artefakter på udstillingen på Museu de Menorca. Museet har til huse i en 1400 - tallet gråbrødrekloster tilgængelige via en Biludlejning i Mahon. Plaza Alfons III og fæstningen La Mola er også et besøg værd under deres ophold.

Ø Menorca har en lufthavn, der betjenes af flyselskaber giver daglige forbindelser til fastlandet Spanien samt om øer Ibiza og Mallorca. Færger er også tilgængelige.

Indsamling destination

Kort: