Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Macon

Macon er en stor flugt destination, bare for en weekend eller en fuld to - ugers ferie. Det er på floden Saône, nær de vinproducerende regioner. Det er en afslappende by, uden for meget stress og jag ligesom andre franske byer, såsom Paris. De landlige dele af Frankrig, der omgiver byen er perfekt at udforske med biludlejning på Macon Rail Station.

Spise ude er en af de bedste ting at gøre, mens i Frankrig, som franskmændene har et fantastisk udvalg af traditionelle retter. Lokalt, snegle er ekstremt populære, selv hvis du ikke er så eventyrlystne som der, prøve den lokale ferskvandsfisk eller Charolais oksekød.

Uden for Macon er i Azé, der et netværk af huler fyldt med interessante artefakter. Det er lidt uhyggeligt, med dens hundredvis af dyr skeletter, især i 1.000 Bear hule. Der har også været opdagelser af ældgamle folk i hulerne. Hvis du er interesseret i at besøge, er den nemmeste måde af vejen med biludlejning på Macon Rail Station.

Elsker vin? Hvis ja, kørsel til en af de mange vingårde uden for Macon med billig biludlejning på Macon Rail Station. Der er en liste over de forskellige vingårde og vin regioner på Macons hjemmeside, så du kan afgøre, hvilken du foretrækker at besøge.

Macons turistkontor har en vandrerute gennem byens gamle bydel, som er tilgængelig fra turistkontoret i byen hvor ruten starter. Du vil se forskellige eksempler på arkitektur, samt Saint - Vincent Domkirke resterne og tømmer huset.

Indsamling destination

Kort: