Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Louisville Lufthavn

Louisville er Kentuckys største by og er hjemsted for Kentucky Derby, den mest sete hestevæddeløb. Byen betjenes af Louisville internationale lufthavn, som ligger 10 km fra byens centrum og indeholder tre baner, to vigtigste forhal områder, en massiv terminalbygningen og et væld af moderne faciliteter som WIFI adgang og en 4.000 bil parkeringsplads.

Der er flere transportmuligheder for fra lufthavnen. Busser afgår regelmæssigt 24/7 og der er flere taxa og limousine operatører i lufthavnen. Billig biludlejning er et andet populært valg. Førende virksomheder, der leverer billig biludlejning i Louisville lufthavnen Avis, Alamo, Budget, Hertz, Enterprise og Thrifty har udlejning tællere opererer i nærheden af området bagage i stueetagen. Passagerer kan også booke online via billig biludlejning i Louisville lufthavnen via Rhino bil, Argus huslejer, Nova Biludlejning eller Tiger Car Rentals.

Besøgende i Louisville vil helt sikkert nyde at udforske byen og dens mange attraktioner og festivaler. Bortset fra den spændende og farverige Kentucky Derby, er byen også kendt for sine Beatles Festival og Kentucky Shakespeare Festival. Byen har også et museum række samt samt vedligeholdes parker og skove som Louisville Waterfront Park og Jefferson Memorial skov.

Indsamling destination

Kort: