Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Long Beach Lufthavn

Der er tre lufthavne, der er forbundet med lange strand. Hvis du planlægger at have din ferie på Long Beach, selv, ankommer så du bedst via Long Beach lufthavn. De fleste lokale flyvninger og nogle internationale dem ankommer i denne lufthavn, der betragtes som en af de reneste og mest organiserede i staten. Efter at få der, Sørg for at du får en lejet bil. Long Beach er en stor by, kan du nemt gå tabt, hvis du bruger offentlig transport. Parkeringspladser i byen er også normalt gratis, så du bedre gøre mest muligt ud af det med din Biludlejning fra Long Beach lufthavn.

Når der, vil du indse, at der er en masse steder værd at gå til. Gå ikke glip af en chance for at gå til Dronning Mary i dronning Highway. Det er en historisk ocean linjer, der var blevet brugt til at kæmpe under anden verdenskrig. Du kan tage en tur til skibet.

Et andet sted du ikke bør gå glip af med din billig biludlejning fra Long Beach lufthavn er Aquarium of the Pacific. En af de største akvarier i landet, det kan prale af omkring 1.000 arter af havdyr. Der er 19 store akvarier og 32 udstiller i her. Det er åben hver dag undtagen på jul, så du kan besøge det når som helst, når du er i byen.

Indsamling destination

Kort: