Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i London

Af alle de transportmuligheder som er tilgængelige for besøgende i London Westend, er bedste billeje i London Westend. Dette giver drivere en maksimal grad af mobilitet, mens de udforske grand sites som regal palæer, der dominerer denne bøje i Themsen.

Det skal bemærkes, at Victoria Railway Station er et kvarter, og det regelmæssigt fremsender tog her til Grosvenor Road railway station i nærheden af London Westend. Mens toget er nyttigt til transport mellem disse stationer, passer det typisk turister bedre at afhente en udlejningsbil i London Westend, når de ankommer.

Ved at arrangere billig biludlejning i London Westend, garantere besøgende, at de har masser af tid til at udforske Pimlico - kvarter. Siden sin grundlæggelse i 1800 - tallet, har denne charmerende beboelsesområde været hjemsted for stort tal, herunder Sir Winston Churchill. At have din egen bil betyder er det meget nemmere at nyde disse børsnoterede kulturarv.

Der er en række websteder værd at se i Pimlico, især Victoria Railway Bridge. En forlængelse af Grosvenor Road, denne bro blev bygget i 1800 - tallet på et tidspunkt, når ingen andre broen nogensinde havde krydset Themsen. Som først, blev den efterfulgt af mange andre gennem året. Det er et højdepunkt på det lokale drev.

Den nærmeste lufthavn til London Westend er sandsynligvis Heathrow international, en massiv fem - terminal facilitet. Det kan nås med Biludlejning i London Westend ved at køre langs M4, overskriften vest for 15 miles. Ruten er tydeligt mærket, og drevet tager 30 minutter under gennemsnittet trafikforhold.

Indsamling destination

Kort: