Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Key West Lufthavn EYW

La Rochelle sidder på kysten af Atlanterhavet i den sydvestlige del af Frankrig. Der er en havn beliggende i Biscayabugten. La Rochelle er hovedstaden i departementet Charente - Maritime. Med Biludlejning i La Rochelle - kan vest du nemt udforske byen og meget mere.

Byen er bekvemt forbundet til øen Ile de Re af broen. Broen blev bygget i 1988 og sker for at være den længste i Frankrig. La Rochelle er blevet godt vedligeholdt og bevaret gennem ud i år og er et sjovt indslag i byen. Der er imponerende arkitektur over hele byen.

La Rochelle nøglefunktionerne og mest populære attraktion er den gamle havn Vieux Port. Den gamle havn er beliggende i hjertet af byen. Det ligger lige ved den gamle middelalderbydel. I aften åbner byens mure for en promenade. Tag en gåtur gennem den gamle bydel med dens torve og stræder.

Nogle af Frankrigs bedste seafood kan nydes her i La Rochelle. De bedste seafood restauranter er foret op omkring den gamle havn. Med Biludlejning i La Rochelle - kan vest man køre til nogen af parker og haver her. Der er over 340 hektar parker og haver i La Rochelle.

Med billig biludlejning i La Rochelle - er vest du bekvemt placeret mellem Nante og Bordeaux. En dejlig dagstur at besøge La Pointe du Chay, tre miles fra La Rochelle. Der er nogle arkæologiske attraktioner her som et godt som Kap, der giver fantastisk panoramaudsigt over Pertius d'Antioche.

Indsamling destination

Kort: