Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kansas City

Det hvor Columbus startede sin ekspedition til Amerika, den legendariske Don Juan begyndte hans frieri og de romerske kejsere Trajan og Hadrian var født. Området i Sevilla gennem årene er en fantastisk by, der har spillet mange betydningsfulde roller i historien.

Sevilla ligger i den sydlige del af Spanien, hovedstad og sæde for den regionale regering. Beliggende på floden Guadalquivir plain, Sevilla er hjemsted for en vigtig del af den iberiske halvø river havn. Nyd denne populære og smukke byen med en billig biludlejning på Sevilla Kansas City.

Kronologisk betydningen af Sevilla datoer tilbage til 2.000 år siden. Byen er blevet kraftigt påvirket fra arabisk kultur og dens middelalder, renæssance og barok arv kan være set dens arkitektur. Santa Cruz kvarter er, hvor du vil finde den utrolige katedral og smukke Alcazar og dens haver.

Byen har også et mange fine museer, offentlige parker og klostre. María Luisa parken besøge Plaza de España, Pabellón Mudejar, Pabellón Real og det arkæologiske Museum. Langs floden Guadalquivir vil du opdage tyrefægtningsarenaen, Plaza de Toros de la Real Maestranza, Costurero de la Reina, den virkelige Fábrica de Tabacos og Torre de Oro.

Ved hjælp af en Biludlejning på Sevilla Kansas City opdage byens nærliggende skatte for. Udnytte en Biludlejning på Sevilla Kansas City ved at stoppe til den dejlige by Carmona eller Ecija for paladser af Marqueses de Peñaflor og Condes de Valverde og i Santiponce at se klosteret San Isidoro del Campothe og romerske ruiner af Italica.

Indsamling destination

Kort: