Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Huntingdon

Huntingdon er en dansk by placeret mellem Peterborough og Cambridge langs M14. At udforske regionen med Biludlejning i Huntingdom gør det muligt at se disse vigtige byer, men det giver også turister en chance for at bryde væk fra publikum og nyde den nærliggende eng, eller at følge floden ind i landskabet.

Huntingdon har været hjem til et par af fremtrædende personligheder. Den første historiske tal at stige til forgrunden var Oliver Cromwell, når lederen af den engelske borgerkrig. Mere nylig, John Major serveret i politisk embede i Huntingdon før han gik at blive landets statsminister.

En lokal must - see er byen Cambridge med dens verdensberømte Universitet. Det blev grundlagt i 1200 - tallet og stadig kan prale af en stor del af sit middelalderlige karakter. De lokale pub og underholdning scene blomstrer, og der er masser af museer og smarte butikker, som besøgende med Biludlejning i Huntingdon kan udforske.

Introduktion til Peterborough er let fra Huntingdon. Du skal blot følge A14 et par miles nord for at besøge denne fantastiske katedral by. Dette er den store arbejdsplads og er absolut værd turen fra Huntingdon, men der er også en fremtrædende butikskvarter i Peterborough, der appellerer til turister samt weekenders fra London.

Transport til Huntingdon er praktisk på grund af populariteten af Cambridge. Tog forbindelse jævnligt til og fra London. Når man ankommer på en lokal station, kan turister afhente billig biludlejning i Huntingdon for at frit udforske hele regionen. Det er også muligt at køre her hele vejen fra London i ca 1 time, 45 minutter.

Indsamling destination

Kort: