Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hesperia

Hesperia Tower Hotel tilbyder luksuriøs indkvartering lige i hjertet af Barcelona by i det centrale Spanien. Hotellet fungerer som en passende rejse samlingspunkt for både forretningsrejsende og feriegæster. Biludlejning på Hesperia Tower Hotel kan arrangeres gennem hotellets reception. Alternativt, besøgende kan vælge for at bestille deres reservationer via internettet for mere komfort.

Efter at have taget en Biludlejning på Hesperia Tower Hotel, kan turister køre omkring nogle af de mest populære seværdigheder i nærheden af Barcelona. Populære seværdigheder inkluderer Caixa Forum, der er vært for regelmæssige kunst udstillinger, Palau Nacional, catalansk arkæologiske Museum og den tyske pavillon.

Herfra, kan turister også køre langs stranden boardwalk, som starter fra Barceloneta. History buffs vil nyde et besøg i Barri Gotic, middelalderlige centrum af byen. Andre bemærkelsesværdige vartegn omfatter Miramar synspunkt, Montjuic - slottet og Tidibado på bjergene i Barcelona. Området byder på en spektakulær udsigt over byen.

At tage en billig biludlejning på Hesperia Tower Hotel også giver turister til at vove sig ud af byen og til andre kendte udflugtsmål i nærheden af Barcelona. De kan besøge byen Figueres, som er kendt for sin Salvador Dali Museum eller Montserrat for klostret, som ligger på bjerget. Sitges er en anden mulighed for strandelskere og mode entusiaster, mens den rolige by Girona er værd at drive for sit smukke jødiske afsnit.

Indsamling destination

Kort: