Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Greensboro Lufthavn GSO

Greensboro i North Carolina USA har et godt transportsystem, der kan tage dig til steder, du ønsker at besøge i løbet af din ferie i byen. At tage en bus fra Greensboro Transit Authority er en god måde at komme rundt i byen. Du kan tjekke de planlagte tjenester af deres busser på internettet inden rejsen her til at hjælpe dig med at planlægge din rute.

På den anden side er en billig biludlejning fra Greensboro lufthavn måske den mest ideelle måde for dig at komme rundt i byen, især hvis du er under tidsmæssig begrænsning og du ønsker at udforske så meget af byen som du kan. En Greensboro kort vil komme handy her.

Billig biludlejning i Greensboro - lufthavnen, som du kan finde her inkluderer Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National, ACE Rent - a - Car; Budget; Thrifty; og leje - A - Wreck. Nogle af disse biludlejningsfirmaer har også deres skriveborde i Piedmont Triad internationale lufthavn.

Hvis du besøger Greensboro med dine børn, er der flere fremragende attraktioner, der vil holde dem beskæftiget og underholdt. Greensboro children's Museum er en interaktionelle museum hvor børn vil komme til at spille forskellige roller; dvs tandlæge eller læge. Der er også workshops og særlige happenings, som du og dine børn måske ønsker at slå op.

Indsamling destination

Kort: