Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Grand Rapids Lufthavn GRR

Hvis du har lyst til kunst så meget, så er der alle de grunde, hvorfor du bør gå til Grand Rapids via Grand Rapids airport. Når du går der, så sørg for, at du rejser med billig biludlejning fra Grand Rapids airport. Grunden er enkel: med en Biludlejning fra Grand Rapids airport, kan du næsten gå hvor som helst du ønsker i Grand Rapids, Michigan.

Et sted er det Geral R. Ford Museum, efter 38th USA 's præsident. Dette er, hvor du vil finde ikke blot hans jordiske rester, men også mange resultater af den afdøde præsident. Efter denne appetitvækkende dosis af historie, gå til Grand Rapids Art Museum, et stort museum med mange kunstværker. Det oened i oktober 2007 og er en certificeret af LEED som en Art Museum.

Du kan også proaktivt bidrager til kulturen i byen ved at deltage i den årlige ArtPrize. Dømt til at starte denne September 2009 kan vinderne vinde så meget som $250.000. Denne konkurrence har affødt mange kunstnere til at flokkes til denne by, ikke kun for inspiration, men også for løftet for at vinde.

Et besøg til Grand Rapids vil ikke være komplet, medmindre du gå til Grand River. Dette betragtes som en memorial ground Hopewell stamme, betragtes som en af de tidlige amerikanske stammer i byen.

Indsamling destination

Kort: