Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Flagstaff Lufthavn

Planlægger at besøge Grand Canyon? Sørg for at du ankommer i Flagstaff lufthavn, og få billig biludlejning fra Flagstaff lufthavn hurtigst muligt. Dette vil give dig mulighed for at besøge USAs stolthed, men også at gå til de mange steder i den nærliggende by, Flagstaff.

Der er mange festivaler, der vil lade dig se, hvor jolly mennesker i denne by. En er den årligt afholdt nordlige Arizona bog Festival i April. Forfatterne både lokale og internationale gå her for at sælge deres bøger med særlig rabat og samtidig læser dem til et publikum. Også, Flagstaff Mountain Film Festival hvert forår er, hvor du vil få chancen for at spille udendørs sport med lokale, og på samme tid se eksperimenterende film.

Sommeren er sandsynligvis den bedste tid til at gå her, som festivaler som Navajo festivaler for kunst og håndværk og Made in Shade øl smagning Festival afholdes. Mennesker af Flagstaff kærlighed fejrer så meget, at de praktisk talt vil gøre en undskyldning, bare så de kan fejre!

Fejrer det nye år er også en stor grund til at gå til byen, da der er en årlig tradition for at skabe en 6 - fods Pinjekogle lavet af metal. Du kan endda komme til at deltage i skabelsen af træet, så benytte sig af en Biludlejning fra Flagstaff lufthavn og nyde hvad er i vente for dig.

Indsamling destination

Kort: