Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Erie

Den vidunderlige ø Guernsey er kendt for sin fantastiske kystlinje og charmerende gamle bygninger. Besøgende her vil have et væld af interessante steder at se og der er masser af gamle historiske attraktioner at udforske. Nå alle øens vigtigste turistattraktioner steder gøres bedst med biludlejning på Guernsey Hotel leverancer.

Øen er gennemsyret af historie og der er masser af museer og kulturelle centre, hvor du kan finde ud af mere om øens fortid. Guernsey Museum and Art Gallery er et fantastisk sted at lære om Guernseys arv og gæsterne vil uden tvivl elske den gamle victorianske bandstand, som museet har til huse i.

Billig bil på Guernsey Hotel levering Biludlejning giver dig nem adgang til alle øens historiske WWII websteder, der blev bygget af den tyske hær. Der er en underjordisk tyske hospital og Pleinmont Observation Tower for turister at undersøge.

Hvis du nyde en middag ud derefter hovedet til Saint Peter Port, der har snesevis af store barer og restauranter. Der er også fantastisk landmændene og fisker marked, som afholdes hver lørdag. Her du kan blande sig med lokale og skaffe nogle af de friske produkter sælges.

En af øens mest genkendelige strukturer er Castle Cornet. Dette imponerende stykke arkitektur tårne over havnen og er et af de mest bemærkelsesværdige vartegn i Guernsey. Der er også et fascinerende museum her, hvor du kan erhverve tjenesteydelser af en kyndig vejledning for dagen. Biludlejning på Guernsey Hotel leverancer er den mest bekvemme måde at besøge alle øens fantastiske attraktioner.

Indsamling destination

Kort: